Werkwijze

  

Hoe werk ik

Ik begin altijd met een uitgebreide intake, waarin zorgvuldig wordt bekeken waar jij aan wilt werken, wat er nodig is en wat het beste bij jou past.

De totale begeleiding bestaat uit:

 

·         Zoals genoemd de intake met ruimte voor: kennismaking, helder krijgen van je vraag, kijken of er voldoende vertrouwen is om samen te werken, en meer uitleg over de werkwijze. Aan de hand van wat we tijdens de intake bespreken wordt een behandelplan gemaakt.

·         de daarop volgende behandeling: je werkt - samen met mij - aan de oplossing of verandering van de problemen of klachten.

·         In principe gaan we uit van een kortdurend traject, maar nemen de tijd die er voor nodig is. 

 

 

Wie ben ik

 

Mijn naam is Bea Hoekstra en voor mij als psychodynamisch therapeut en coach zijn zowel privé als in mijn werk een aantal kernwaarden belangrijk. Dat zijn echtheid, vertrouwen, creativiteit, en flexibiliteit. Die vormen dan ook de basis van waaruit ik werk: echte aandacht, en echt luisteren zonder vooroordeel. Mijn creativiteit en flexibiliteit zorgen voor een persoonlijke aanpak: ik zoek altijd naar de best passende werkvorm en therapie; indien nodig pas ik bestaande werkvormen en technieken aan.

Mijn interesse in het doen en laten van de mens en de behoefte om op een persoonlijke en oprechte manier met mensen te gaan werken waren voor mij redenen om opnieuw te gaan studeren. Ik heb gekozen voor een studie waarin alle aspecten die ik zelf belangrijk vind en zelf als zeer waardevol heb ervaren aan bod zijn gekomen. 

Mijn doel is dat mensen flexibeler om kunnen gaan met moeilijkheden, weer zelf het heft in handen nemen, in beweging komen en toewerken naar een gezonder, gelukkiger en lichter leven.

 

Tarief

Intake van  + 1 uur: € 50,-

Consult € 75,- per uur

Een consult duurt meestal 60-90 minuten

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.